Ga voor een lichtpunt verkeerd

Lichtpunt verkeerd, lichtpunt niet op de juiste plaats, lichtpunt niet in het midden, fout lichtpunt..

Hoe je het ook noemt, het lichtpunt is een belangrijke factor binnen je interieur! En dit lichtpunt staat niet altijd op de plaats, waar jij hem wil hebben staan!


"Bij renovaties van landelijke woningen of bij het herinrichten van een nieuw interieur, bevinden sommige van de lichtpunten zich niet meer op de ideale plaats om een maximale sfeer te creëren. Balette ontwerpt op maat gemaakte, prachtige lichtobjecten die hiermee rekening houden zonder dat je alsnog de lichtpunten hoeft te verplaatsen." 
(Bron: Balette)

Renoveren is een hot item op de dag van vandaag. Waar je dan vaak bij uitkomt, is dat je lichtpunt toch niet op de juiste plaats staat. Onze oplossing hiervoor is een compositie waardoor het lijkt dat het lichtpunt juist zit.

Onze lampen worden zo gemaakt dat je het nodige licht krijgt, daar waar je het wil hebben. Er wordt samen met de klant gekeken voor je eigen unieke lamp.


Deze foto's en meer van onze verlichting 'Lichtpunt verkeerd' vindt u in de foto-albums bij de onderverdeling van landelijke en moderne verlichting.

Voor meer info of vragen, mag u altijd sturen naar info@balette.be. Wij helpen u graag verder.

Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker