Aanbod

Aanbod

Balette biedt een ruim aanbod aan klassieke en moderne verlichting. Van binnen- en buitenverlichting tot lusters in alle maten en vormen.

Grote lusters

Wij zijn gespecialiseerd in grote lusters voor hal, vide, hoge plafonds en grote ruimten. Lusters met een grote hoogte of lengte zijn technisch geen enkel probleem.

Ontdek meer

Binnenverlichting

Wij ontwerpen en produceren binnenverlichting aangepast aan uw interieur en/of meubelstijl. Verlichtingsobjecten voor de woonkamer, de slaapkamer, de keuken, de badkamer en het poolhouse worden in samenspraak ontworpen en uitgevoerd.

Ontdek meer

Buitenverlichting

In de buitenverlichting hebben wij een eigen gamma aan unieke objecten. Onze verlichtingsobjecten zijn aangepast aan de natuurlijke buitenomgeving.

Sfeer en functionaliteit gaan hand in hand. Gevelverlichting, grondverlichting, vrijstaande lichtobjecten worden ontworpen en gemaakt aansluitend bij de bestaande tuin of geïntegreerd in het plan van tuinaanleg.

Ontdek meer

Poolhouse verlichting

Voor een poolhouse kunnen grote lusters op maat gemaakt worden met een up-en downlight. Dit is apart te bedienen en te dimmen met de smartphone.

Ontdek meer

In de kijker